KookJij

Pasta aglio, olio e peperoncino

Een heerlijk pasta aglio, olio e peperoncino recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 23 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 430 kCal energie
9 Gram eiwit
20 Gram vet
53 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta aglio, olio e peperoncino te bereiden

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd ondertussen het steeltje van de rode peper.
Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten.
Snijd de peper in dunne reepjes.
Verhit de olie in een steelpan.
Voeg de knoflook en peper toe en laat de knoflook op laag vuur in circa 3 minuten goudbruin worden.
Giet de pasta af en doe terug in de pan.
Voeg de olie en peterselie toe.
Breng op smaak met peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst