KookJij

Recept voor Pasta vegetarisch met wokgroenten

Een belangrijk onderdeel van de volkoren pasta zijn complexe koolhydraten. Dit houdt in dat deze koolhydraten moeilijk af te breken zijn door het lichaam, waardoor de energie gelijkmatiger vrijkomt. Hierdoor het je minder snel last van een hongergevoel als je volkoren pasta eet, dan wanneer je witte pasta eet, waarvan de koolhydraten sneller afgebroken worden door je lichaam. Hetzelfde geldt voor wit en bruinbrood. Verder bevat volkoren pasta veel meer vezels, wat belangrijk is voor een goede stoelgang.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Pasta in licht gezouten water beetgaar koken. Groenten in blokjes snijden, de sluimererwten in schijven snijden. Deze gekruid knapperig opwokken in olijfolie. Room opwarmen en de kaas eronder mengen. Serveer zeer warm en werk af met geraspte grana padano.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst