KookJij

Ossenhaas met tagliatelle

Een heerlijk ossenhaas met tagliatelle recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ossenhaas met tagliatelle te bereiden

Kook de tagliatelle volgens de verpakking beetgaar. Verhit de olie met de boter in een koekenpan. Bak de stukken ossenhaas hierin op hoog vuur op elke zijde 1 min., draai het vuur lager en bak het vlees nog 1-2 min. Neem het vlees uit de pan en laat het nog even met aluminiumfolie bedekt rusten. Bak intussen al omscheppend 2-3 min. de courgette in de overgebleven bakvet, breng het op smaak met peper en zout. Roer de laatste min. de rucola erdoor en bak deze even mee. Giet de tagliatelle af en schep het courgettemengsel erdoor. Snijd het vlees in plakjes en bestrooi het met peper en zout naar smaak. Verdeel de pasta over vier diepe borden, strooi de kaas erover en leg het vlees erop.
Lekker met wat stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

anna -r.nl

anna -r.nl zegt:
Mmmmmmm heerlijk...makkelijk en snel.