KookJij

Orechiette met kerstomaatjes en ricotta

Een heerlijk orechiette met kerstomaatjes en ricotta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Orechiette met kerstomaatjes en ricotta te bereiden

Schil en snijd de rode uien in vieren.Verhit de olie in een pan en voeg de ui de hele tomaatjes toe.Sprenkel de balsamicoazijn,tijm,suiker,peper en zout over.Doe de deksel op de pan en bak de ui met de tomaatjes op middelhoog vuur 10-12 min.Schep dit een paar keer om.Kook intussen de pasta volgens de verpakking.Meng de pasta met de rode ui en de tomaatjes.Verdeel de ricotta en de parmezaanse kaas erover.Sprenkel er nog wat extra vierge olijfolie over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst