KookJij

Knolselderij patat

Een heerlijk knolselderij patat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knolselderij patat te bereiden

Schil de knolselderij en snijd in plakken van 1 cm. Snijd deze plakken daarna in reepjes van 1 cm.

Verwarm de friteuse voor op 150 graden.

Bak de knolselderij reepjes 6 min. voor in de olie.
Zet daarna de friteuse op 180 graden en bak de knolselderij af.
lekker met paprikapoeder.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

marjan

marjan zegt:
Bedankt voor je reactie maar is de friet in de friteuse wel knapperig net als patat?
addie

addie zegt:
Hallo Marjan,
Bedankt voor je reactie. Zelf heb ik gebakken in de friteuse.
Maar volgens reactie van Lart moet je de oven op 180 graden zetten dan 30 min. bakken. Heb dit zelf nog niet gedaan.

Kookgroet Addie.
marjan

marjan zegt:
Ik krijg deze "friet"niet knapperig als ik het in de oven doe
Doe ik iets fout of is het gewoon niet knappperig?
wouros

wouros zegt:
Koolrabi ipv knolselderij smaakt ook heerlijk
lart

lart zegt:
kan ook in de oven, lekker mager. wat olie met paprikapoeder mengen.
ong. 30 min. 180gr. kijken if ze gaar zijn. Wat zout erover en smullen maar.