KookJij

Kalkoenfilet met walnoten en verse kruiden

Een heerlijk kalkoenfilet met walnoten en verse kruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalkoenfilet met walnoten en verse kruiden te bereiden

  1. Braad de kalkoenfilets in de olijfolie en voeg de gevogeltebouillon toe. Laat op een zacht vuurtje gaar stoven. Stoof in een andere pan de gehakte ui in olijfolie en voeg daarna de gehakte peterselie, bieslook en koriander toe. Kruid met peper en giet enkele druppels van het citroensap erover. Voeg dan de gehakte walnoten toe. Leg de kalkoenfilets op een bord en doe er het walnotenmengsel over. Lekker met tagliatelle op een bedje van fijngesnipperde sla.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst