KookJij

Kabeljauw met zacht mosterdsausje

Een heerlijk kabeljauw met zacht mosterdsausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: fijnproever
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met zacht mosterdsausje te bereiden

Pasta beetgaar koken volgens verpakking.
Ondertussen de vis steamen en goed kruiden met de viskruiden.
Witloof, courgette in fijne reepjes snijden en besprenkelen met de uitgeperste limoen. Deze ook kruiden met viskruiden en citroengras.
Groenten even opwokken in de zonnebloemolie en als laatste de gehalveerde tomaatjes toevoegen.
Bereiding van de saus: melk aan de kook brengen, viskruiden en mosterd toevoegen alsook de dille. Laat even opkoken en indien nodig bij binden.
Serveer alles zeer warm op bord.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
Dank je flavia en laat het je alvast smaken en nogmaals gefeliciteerd;)
flavia

flavia zegt:
Lijkt me erg lekker. Ik laat het weten als ik het geprobeerd heb. Groetjes thuis.:p
fijnproever

fijnproever zegt:
Dank je;)
Anna

Anna zegt:
Mooi gerechtje, fijnproever! ;):):D