KookJij

Italiaanse mini gehaktbroodjes uit de oven

Een heerlijk italiaanse mini gehaktbroodjes uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaanse mini gehaktbroodjes uit de oven te bereiden

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 190 graden (heteluchtoven op 170 graden)

Bereidingswijze

Kneed het gehakt met de kruiden, water en paneermeel goed door elkaar.
Vet de muffinplaat goed in en druk het gehakt daar dan in.
Maak met een eetlepel een deuk in het gehakt.
Doe hierin een schepje pastasaus (ongeveer 1 eetlepel per gehaktbroodje).
Zet dit nu 30 minuten in de oven.
Na 30 minuten de plaat even uit de oven halen en er de geraspte mozzarella over verdelen.
Zet dit nog voor ongeveer 5 minuten in de oven.
Laat ze daarna ongeveer 5-10 minuten staan voor je ze uit de plaat haalt.
Mocht niet alles direct opgegeten worden, de rest kun je heel goed invriezen!
Ze zijn zowel warm als koud heel lekker.
Ze hebben uiteindelijk het formaat van een flinke gehaktbal, dus ook voor de kids een prima formaat.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

franeke

franeke zegt:
hey...dat is wel een goed receptje !
volgende week proeer ik dit even uit !
dank u wel;)