Recept
« Terug naar recepten
Gehaktballetjes in kerrierroomsaus met gele paprika en ananas
PT20M
Gehaktballetjes in kerrierroomsaus met gele paprika en ananas
Een heerlijk gehaktballetjes in kerrierroomsaus met gele paprika en ananas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Knorr.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktballetjes in kerrierroomsaus met gele paprika en ananas te bereiden
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar in water met het bouillonketeltje.
Doe het gehakt in een schaal en breng het op smaak met peper en zout en draai er kleine balletjes van. Pel en snipper de ui en snijd de paprika’s in reepjes. Laat de ananasstukjes uitlekken.
Verhit de vloeibare margarine in een pan en bak de gehaktballetjes in 10 minuten mooi goudbruin. Voeg vervolgens de ui en paprika toe en roerbak deze enkele minuten mee.
Voeg nu het zakje kerriesaus en Solo Délifine toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Zet het vuur laag en warm de ananasstukjes 1 minuut mee.
Serveer de gehaktballetjes in kerrieroomsaus met de rijst.