Recept
« Terug naar recepten
					
						Gehakt met rode curry, groenten en noedels
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gehakt met rode curry, groenten en noedels
De rode curry en de koriander geven het gerecht een Thaise touch. Toch zijn de ingredienten gewoon in elke supermarkt verkrijgbaar. Makkelijk als je een keer niet in de gelegenheid bent hebt om meerdere winkels te bezoeken. Door de verse groenten is het toch een verantwoorde maaltijd. Omdat je rundergehakt gebruikt is het ook een slank-gerecht.
Ideaal dus als je eens een keer weinig tijd hebt en toch gezond wilt eten.
            
            
					
									Recept van:
									Wilmie Willemse
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									5 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Wokken
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Thailand
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gehakt met rode curry, groenten en noedels te bereiden
- Snij de knoflook en de peper fijn, schil de wortels en snij ze fijn, was en snij de paprikas en de Chinese kool in reepjes, was en snij de lente ui en koriander, kook de noedels.
 - Verhit de olie in een wok, roerbak de knoflook, peper en de rode curry pasta, voeg het gehakt toe en bak het rul.
 - Dan de fijngesneden wortel, paprika en Chinese kool erbij.
 - Voeg de soja saus, vissaus en oestersaus toe.
 - Als laatste de lente ui en de koriander.
 - Je kunt kiezen of je de noedels erdoorheen doet of er apart bij serveert.
 
                    