-
Boursin spread van kappertjes en basilicum op appe
Categorie: Koud
10 min
Ingredienten: • 1 appel, klokhuis uitgestoken, bij voorkeur Jonagold, • 80 g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden, • 1 el kappertjes, afgespoeld, drooggedept en grof gehakt, • 1 el verse basilicum, fijngehakt, • 3 cherry tomaatjes, in kwa...
-
Aardappel-preisoep
Categorie: met Groente
45 min
Ingredienten: • 200 g aardappelen, • ui, gesnipperd, • 125 g spekblokjes, • 1 stronk prei, • 1 el boter, • 1 dl slagroom, • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden, • 8 dl runderbouillon, • 4 plakjes stokbrood, • peper en zo...
-
Krokant buideltje met Boursin-bleekselderij
Categorie: Koud
15 min
Ingredienten: • 10 loempiavelletjes van 10 x 10 cm, • 125 g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden, • 1 stengel bleekselderij van 10 cm, fijngehakt, • 1 eiwit, • olie om te frituren
-
Gebakken mosselen met lente ui op komkommersalade
Categorie: Warm
20 min
Ingredienten: • 400 g. gekookte, gepelde mosselen, • 4 el bloem, • peper en zout, • 2 el zonnebloemolie, • 1 komkommer, • 2 el witte wijn azijn, • 2 el olijfolie, • 1 tl honing, • 1 theel. mosterd, • 2 stengels lente-ui, • 4 el Boursi...
-
Garnalen met Boursin-kerrie op komkommer
Categorie: Koud
10 min
Ingredienten: • 10 plakjes komkommer schuin gesneden, ½ cm dik, • 10 voorgekookte grote garnalen, • 1 tl kerriepoeder, • 80 g Boursin Peper, • 10 toefjes peterselie, • zwarte peper uit de molen
-
Tilapia met gele paprikasaus
Categorie: Vis, schaal- en schelpdieren
25 min
Ingredienten: • 4 tilapiafilets van ca. 125 g, • 4 el bloem, • 4 el zonnebloemolie, • peper en zout, • 1 gele paprika, • 1 sjalot, • 1 glas witte wijn, • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden, • 1 tl maizena, • 400 g brocc...
-
Romige Vissoep
Categorie: met Vis
35 min
Ingredienten: • 250 g mulfilets, • 250 g kabeljauwfilet, • 1 rode ui, • 100 g winterwortel, • 100 g prei, • 1 teentje knoflook, • 1 vleestomaat, • 8 dl visfond, • 2 el olijfolie, • 1 glas witte wijn, • 4 el Boursin Cuisine Knoflook &...
-
Stamppot rucola met gebakken saucijzen
Categorie: Aardappels
40 min
Ingredienten: • 750 g kruimige aardappelen, • 150 g rucola, • peper en zout, • 1 bakje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden, • 2 el vloeibare margarine, • 4 braadworsten
-
Gegratineerde zalmfilet met Boursin, spaghetti en
Categorie: Vis, schaal- en schelpdieren
15 min
Ingredienten: • 300 g spaghetti, • 1 sjalot, • 500 g verse spinazie, • 2 sneetjes wit brood, • 4 zalmfilets, • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden, • 1 el olijfolie, • zout
-
Lasagne van roerbakgehakt met aubergine
Categorie: Vlees
30 min
Ingredienten: • 2 aubergines, • 2 vleestomaten, • 400 g gehakt, • 4 el olijfolie, • peper en zout, • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
-
Rijstsalade
Categorie: Rijst, Salades
20 min
Ingredienten: • 300 g mengsel witte en wilde rijst, • 1 groene paprika, • 2 halve peren(blik op siroop), • 1 struik witlof, • 2 trostomaten, • 4 el pecannoten, • 2 el Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden Light, • 2 el mayonaise, •...
-
Salade met tonijn, aardappel, bonen, tomaat en ui
Categorie: Salades, Vis, schaal- en schelpdieren
25 min
Ingredienten: • 150 g aardappelen, • 150 g sperziebonen, • 2 trostomaten, • 1 middelgrote ui, • 3 eieren, • 200 g tonijn(uit blik, uitgelekt), • 2 tl mosterd, • 1 el azijn, • 2 el water, • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kru...
-
Varkenshaas met tortellini
Categorie: Vlees, Pasta's
15 min
Ingredienten: • 500 g varkenshaas, • peper en zout, • 2 el zonnebloemolie, • 2 el margarine, • 200 g tortellini, • 400 g Italiaanse groentenmix, • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
-
Kipreepjes met Thaise roerbakgroenten
Categorie: Gevogelte
15 min
Ingredienten: • 4 kipfilets, • peper en zout, • 2 el zonnebloemolie, • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden Light, • 400 g Thaise roerbakgroenten, • 200 g witte rijst
-
Rolletjes van witbrood met Boursin
Categorie: Warm
10 min
Ingredienten: • 5 plakken Casino witbrood, in de lengte gesneden door de snijmachine, • 125 g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden, • 1 tomaat, zaadjes verwijderd, in zeer dunne reepjes, • 2 lente-uitjes van ca. 8 cm, in reepjes, • 5 plak...
Recept: Spinazie met eieren en uien
Recept: Pittige spaghetti met knoflookgarnalen en bosui-pesto
Recept: Eiercake (Eksi koekoe)
Recept: Ovenschotel met tomaat en broccoli
Recept: Kniepertjes- Knijpertjes
Recept: Vakantie : tonijn salade
Recept: Vakantie : tonijn salade
Recept: Kipfilet van de contactgrill
Recept: Malaga ijs
Recept: Witte chocolademousse
Recept: Witte chocolademousse
Recept: Pizza met scampi's , gerookte zalm en kruidenkaas
Recept: Pizza met scampi's , gerookte zalm en kruidenkaas
Recept: Sambal Badjak
Recept: Sambal Badjak