KookJij

Bretoense koekjes met vanilleslagroom en clementines

Een heerlijk bretoense koekjes met vanilleslagroom en clementines recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Yunomi
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bretoense koekjes met vanilleslagroom en clementines te bereiden

Verwarm de oven voor op 200° C.

Meng de bloem, gist, eigelen, suiker, vanille, Solo en het zout tot je een homogeen koekjesdeeg hebt.

Ontrol het deeg met een deegrol. Gebruik koekjesvormpjes naar keuze.

Leg het bakpapier op de ovenplaat, met de koekjes erop en bak ze gedurende 8 minuten op 175° C.

Pel de clementines en verwijder zoveel mogelijk velletjes.

Bedek alle (afgekoelde) koekjes met een laagje slagroom, en versier met een partje clementine.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst