Recept
« Terug naar recepten
					
						Taart surprise
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Taart surprise
Een heerlijk taart surprise recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									12 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											7
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Taart surprise te bereiden
  Doe in een grote kom de suiker, vanillesuiker, zout, zachte boter of olie het ei en de lauwe melk.
Daarop de bloem en gist poeder.
Alles door elkaar kneden tot het deeg loslaat van de rand van de kom. Het deeg goed uitrollen en op de ingevette taartvorm leggen.Z owel de randen en aandrukken de rest van het deeg afsnijden en houden voor deksel. Vochtige keukenhanddoek op het deeg leggen en een uur laten rijzen.
Bereid de vanille pudding zoals op de verpakking wel maar een halve liter melk gebruiken en 2 zakjes vanille suiker en 1 ei toevoegen. Laat afkoelen.
Schil de appels en snijd in schijfjes, rabarber ontvliezen en in stukken snijden zowel de nectarine.
Neem de taartvorm spuit de pudding er op en leg de appels volledig rond op de pudding in het midden de rabarber en nectarine. De rest van het deeg zeer dun uitrollen en boven op de taart leggen, de zijkanten aan duwen met het deeg van de taart .Met de schaar enkele knipjes geven in het deksel Laat weer een half uur rijzen. Oven voor verwarmen op 200 graden en de taart na 30min bakken bestrijken met het ei en de fijne suiker er over strooien. Laat nu nog ongeveer 10 min bakken. Laten afkoelen in taartvorm.
									Daarop de bloem en gist poeder.
Alles door elkaar kneden tot het deeg loslaat van de rand van de kom. Het deeg goed uitrollen en op de ingevette taartvorm leggen.Z owel de randen en aandrukken de rest van het deeg afsnijden en houden voor deksel. Vochtige keukenhanddoek op het deeg leggen en een uur laten rijzen.
Bereid de vanille pudding zoals op de verpakking wel maar een halve liter melk gebruiken en 2 zakjes vanille suiker en 1 ei toevoegen. Laat afkoelen.
Schil de appels en snijd in schijfjes, rabarber ontvliezen en in stukken snijden zowel de nectarine.
Neem de taartvorm spuit de pudding er op en leg de appels volledig rond op de pudding in het midden de rabarber en nectarine. De rest van het deeg zeer dun uitrollen en boven op de taart leggen, de zijkanten aan duwen met het deeg van de taart .Met de schaar enkele knipjes geven in het deksel Laat weer een half uur rijzen. Oven voor verwarmen op 200 graden en de taart na 30min bakken bestrijken met het ei en de fijne suiker er over strooien. Laat nu nog ongeveer 10 min bakken. Laten afkoelen in taartvorm.
 
                    





 
					

anoniem zegt:
rabarber ?!:p