KookJij

Bloemkool in een curry-peterselie sausje

Een heerlijk bloemkool in een curry-peterselie sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloemkool in een curry-peterselie sausje te bereiden

Bloemkool beetgaar koken.
Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk.
Kruid de saus naar smaak af en voeg de peterselie toe.
Dresseer de saus over de bloemkool.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst