KookJij

Aardappel met saffraan en champignons

Een heerlijk aardappel met saffraan en champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappel met saffraan en champignons te bereiden

Kook de aardappelen in blokjes gesneden beetgaar in ruim water met seafood rub giet af.
Bak de de aardappelen met fijn gesneden sjalot en look evenzeer de in 4 gesneden champignons aan in een beetje olijfolie en voeg de saffraan toe.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Chantal, laat het vreselijk goed smaken :);):p
Chantal

Chantal zegt:
Daar heb ik nu echt eens zin in... ziet er vreselijk smakelijk uit :D