KookJij

Papilotte van Pietermanneke

Een heerlijk papilotte van pietermanneke recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Papilotte van Pietermanneke te bereiden

Oven voorverwarmen op 200 gr.
Spoel de vissen goed onder stromend water en dep droog.
Snij de sjalotjes grof.
Sluimererwten in twee snijden.
Zoete aardappel in blokjes snijden.
Leg de vissen op de folie onder de vis de citroen leggen verdeel de groenten en aardappel erover, kruiden een beetje olijfolie en witte wijn erover.
Vouw de folie toe, deze +/- 40 min in de oven.
De baktijd hangt natuurlijk ook af van het gewicht van de vis.
Hier werden vers gebakken frietjes bij geserveerd.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Seafood rub : peterselie, zout, dille, koriander, suiker, ui, zwarte peper, gember, venkel, mosterdzaad.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst