KookJij

Roerei met zalm en gegrilde asperges (in een glaasje)

Dit lekkere hapje was onderdeel van onze Paasbrunch 2018. Pasen en asperges horen wat mij betreft bij elkaar. Dit hapje is een heerlijk en bovendien makkelijk onderdeel van een Paasbrunch, bovendien ziet het er in de glaasjes gepresenteerd ook nog eens erg leuk uit.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Kinderen - Pasen
  3. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Regionale
Bron: Leuke recepten (beetje aangepast en in eigen keuken gemaakt)
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roerei met zalm en gegrilde asperges (in een glaasje) te bereiden

  1. Schil de aspergepunten en grill ze in een grillpan met een klein beetje olie.
  2. Doe de eieren in een kom en voeg de room toe, voeg ook een beetje peper en zout toe.
  3. Verhit een pan met antiaanbaklaag, schenk het eiermengsel erin en laat het een paar seconden stollen. Schep dan met een houten spatel het ei mengsel van buiten naar binnen. Schep het een paar keer goed door tot het mengsel gestold is (ongeveer een minuutje).
  4. Schep het roerei in glaasjes, steek er enkele asperges in en verdeel wat stukjes zalm in het midden erbovenop.
  5. Garneer met wat fijngeknipte bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst