KookJij

Zeevis (Gebakken) plus Cornichons en Kappertjes

Een heerlijk zeevis (gebakken) plus cornichons en kappertjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeevis (Gebakken) plus Cornichons en Kappertjes te bereiden

*Doe de olie,ui,knoflook,peterselie in de keukenmachine en puls hiervan een saus.Roer door deze saus je fijngemaakte cornichons en kappertjes en evt.als optie de lombok.
*Kook de worteltjes even op,zo,dat ze nog ietsje "bite"hebben
*Bak de vis in z'n eigen eetlepel roomboter 4 minuten aan elke zijde mooi goudbruin en gaar.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Maak voorverwarmd bordje op:
--->Leg op elk bordje 4 worteltjes naast elkaar en daar boven op de visfiletjes.Op de vis een lepeltje saus scheppen.
Als hoofdmaal :Een paar worteltjes meer per persoon en een schep puree en een bordje salade met vinaigrette.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst