KookJij

Vegetarische spaghetti

Een heerlijk vegetarische spaghetti recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Flair
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vegetarische spaghetti te bereiden

Fruit de ui en de knoflook glazig in olijfolie. Voeg dan de wortel, de selder, de paprika en de courgette toe. Laat 10 minuten zachtjes bakken. Voeg dan de rode wijn toe en laat even verdampen. Voeg dan de tomatensaus, de oregano en het laurierblad toe, en laat nog 20 minuten pruttelen. Breng op smaak met peper en zout. Kook de spaghettig beetgaar en meng met de saus. Garneer met de peterselie en de parmezaan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sjeef

sjeef zegt:
Bij de ingrediënten staat:
. ring Intussen knoflookKnoflook
Dat moet zijn: zout & peper.
:(
Annie

Annie zegt:
goed recept