KookJij

Tajine: Ardeensgebraad met Tripel Kanunnik bier

Een heerlijk tajine: ardeensgebraad met tripel kanunnik bier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tajine: Ardeensgebraad met Tripel Kanunnik bier te bereiden

Het Ardeensgebraad in blokjes snijden deze even opbakken in boter samen met de spekblokjes.
Boontjes in twee verdelen.
Parika's in grove stukken snijden.
Look in zeer fijne ringen snijden.
Ajuin in grove blokjes snijden.
Tajine goed opwarmen, voeg het vlees toe de groenten, krenten en rozijnen kruid alles zeer goed en voeg een goede scheut bier toe.
Zet het vuur op de laagste stand en laat verder garen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

HarryLohr

HarryLohr zegt:
Ik sowieso Hilde :)
derbyke

derbyke zegt:
:)blijkbaar zijn de Nederlanders zot van het Belgisch bier :);):p
HarryLohr

HarryLohr zegt:
Alweer een lekker biergerecht!