KookJij

Spaghetti met wilde paddestoelen

Een heerlijk spaghetti met wilde paddestoelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Flair
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti met wilde paddestoelen te bereiden

Week het eekhoorntjesbrood 20 minuten in lauwwarm water en knijp het dan goed uit. Fruit intussen de ui en de knoflook glazig in olijfolie. Voeg dan de wortel, de selder, de plakjes kastanjechampginon en het eekhoorntjesbrood toe. Laat even aanbakken en overgiet dan met de tomatensaus. Breng op smaak met peper, zout en tijm. Laat nog 20 minuten pruttelen. Kook de spaghetti beetgaar en meng met de saus. Garneer met de peterselie en de parmezaan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst