Recept
« Terug naar recepten
					
						Soep van de dag 1 mei 2013
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Soep van de dag 1 mei 2013
Een heerlijk soep van de dag 1 mei 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
 - > Soepen - met Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Soep van de dag 1 mei 2013 te bereiden
   Tomaten grof snijden.
Ajuin grof snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Porei in ringen snijden.
Wortel in ringen snijden.
Stof de groenten aan in boter laat op een zacht vuur sudderen kruid goed af met paprikapoeder. Voeg de bouillon regelmatig toe.
Mix de soep en breng aan de kook, voeg het lamsvlees toe en de bieslook.
Serveer de soep zeer warm.
   
										Ajuin grof snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Porei in ringen snijden.
Wortel in ringen snijden.
Stof de groenten aan in boter laat op een zacht vuur sudderen kruid goed af met paprikapoeder. Voeg de bouillon regelmatig toe.
Mix de soep en breng aan de kook, voeg het lamsvlees toe en de bieslook.
Serveer de soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Door de hitte van de hete soep is het vlees heerlijk licht rose van binnen. Indien je het liever eerst aanbakt is dat ook geen probleem. Groetjes van ons 3tjes :);):p
                    
Anna zegt: