KookJij

Sjtukskesvleisj

Een heerlijk sjtukskesvleisj recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Festival der LImburgse gerechten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sjtukskesvleisj te bereiden

Snij het kalfsvlees in dunne reepjes en bak ze bruin in een braadpan.
Als het vlees licht gekleurd is uit de pan nemen en op een schaal leggen.
Snipper de uien, snij de champignons in stukjes en smoor beide.
Blus het geheel af met de witte wijn, room en bouillon.
Voeg het vlees toe en warm het geheel op.
Snij de rommedoe in blokjes en smelt deze in de pan erbij.
Bestrooi het gerecht met gehakte bieslook en serveeer het met stokbrood

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
Hallo Liske:
Wat stinken betreft , daar hoef je niet bang voor te zijn.
Eet ze. :);)
m.v.g. Bert Allers
liske

liske zegt:
Wat een schitterend Limburgs recept is dit! Ik ga het zeker eens proberen, ook al stinkt volgens mij daarna het hele huis naar Rommedoe!!
Liske

Liske zegt:
Dit recept ga ik zeker eens proberen, ook al stinkt het hele huis daarna volgens mij naar Rommedoe! Als Limburgse vind ik het leuk dat er Limburgse gerechten te vinden zijn.