Recept
« Terug naar recepten
					
						Sinaasappel-mosterdsaus
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Sinaasappel-mosterdsaus
Een heerlijk sinaasappel-mosterdsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Tania Heeren
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > BBQ & Grillen - Sauzen
 - > Bijgerechten - Overig
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Tania
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Sinaasappel-mosterdsaus te bereiden
  Bak op middelmatig vuur de klein gesneden ui aan in de olijfolie. Laat een paar minuten bakken, af en toe omroeren. De sinasappelsap tot op een paar slokjes na toevoegen en samen met de ui aan de kook brengen. De mosterd erbij doen en helemaal los roeren.
De maizena aanmaken met de overgebleven sinasappelsap en toevoegen aan de kokende massa. Goed omroeren en nog een paar minuten zachtjes laten pruttelen.
									De maizena aanmaken met de overgebleven sinasappelsap en toevoegen aan de kokende massa. Goed omroeren en nog een paar minuten zachtjes laten pruttelen.
                    
martinschreurs zegt: