KookJij

Semifreddo van yoghurt met frambozen

Een heerlijk semifreddo van yoghurt met frambozen recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Semifreddo van yoghurt met frambozen te bereiden

Bekleed vier bekertjes of glaasjes aan de binnenkant rondom met een stukje plastic folie.
Bereiden:
Klop de slagroom stijf en roer de honing door de yoghurt. Schep de slagroom en de frambozen erdoor en schep de bekertjes vol. Zet ze afgedekt met plastic folie circa 2 uur in de vriezer. Stort de semifreddo vlak voor serveren op bordjes en verwijder de folie.
Variatie:
Serveersuggestie:
Lekker met wat koek- of notenkruimels.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst