KookJij

Runder Chilli op Texaanse Wijze uit de Slow Cooker

Een heerlijk runder chilli op texaanse wijze uit de slow cooker recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 450 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Amerikaanse collega
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Runder Chilli op Texaanse Wijze uit de Slow Cooker te bereiden

1).Bloem de blokjes vlees.
2).Fruit de blokjes vlees in de reuzel rondom bruin.
3).Haal het vlees uit de pan en doe in de crockpot van de slow cooker.
4).Fruit de uien en knoflook en sambal aan tot de uien zacht zijn geworden en voeg dan toe de suiker, de Provinciaalse kruiden, komijn, koriander en tomatenconcentraat. Nog even doorfruiten en doe er dan een kopje water bij en roer dat goed om.
5).Giet het uienmengsel over het vlees en doe de rest van de ingrediënten er bij en roer even om. Deksel er op en op SLOW zetten en 6 1/2 uur laten pruttelen.
6).Doe dan de kidney beans er bij en roer goed om.
7).Weer een 1/2 uur tot een 1 uur op slow laten pruttelen zonder deksel.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN op met rijst en geef er een lik sour cream bij met gesnipperde lenteui en korianderblaadjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst