KookJij

Rozenbottelsaus

Een heerlijk rozenbottelsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: n.v.t. personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Het grote wildboek
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rozenbottelsaus te bereiden

Roer de rozebottelpuree, de slagroom, de olie en de sherry door elkaar.
Rasp d schil van de citroen en de sinaasappelen en pers de evruchten uit.
Roer de rasp en het sap met het zout, het paprikapoeder, de kaneel en het kruidnagelpoeder door het mengsel.
Roer er de brandewijn en de Worchestershire-saus door.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst