Recept
« Terug naar recepten
					
						Roquefort-tijmkroontjes met cranberrycompote
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Roquefort-tijmkroontjes met cranberrycompote
Een heerlijk roquefort-tijmkroontjes met cranberrycompote recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									19 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									sandstorms
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Roquefort-tijmkroontjes met cranberrycompote te bereiden
Verwarm de oven voor op 180ºC. Druk de puntjes van de kroontjes in, zodat er kuiltjes in de vormpjes ontstaan. Roer de kaas om met 1 eetlepel geriste tijmblaadjes, het ei, de room en de bloem, zodat een gelijkmatige massa ontstaat. Verdeel hem over de holtes. Bak ze in ca. 20 minuten gaar. Laat ze 10 minuten afkoelen en haal ze dan uit de vorm. Laat ze helemaal afkoelen en garneer de kuiltjes met1 theelepel cranberrycompote en een piepklein plukje tijm.
 
 
									 
                    



 
					