KookJij

Raapsteeltjes met ei

Een heerlijk raapsteeltjes met ei recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 9 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Raapsteeltjes met ei te bereiden

Kook de eieren hard, pel de eieren en snijd ze in stukjes.
Was de raapstelen en snijd ze in stukjes.
Fruit de gesnipperde ui in olie en voeg er de raapsteeltjes aan toe. Laat het 3 minuten stoven.
Roer een paar maal om en voeg tijm, room, eistukjes en eventueel rozijnen toe.
Laat nog een paar minuten op een laag pitje staan.
Maak op smaak met peper en zout.
Strooi er geraspte kaas over.
Serveer bij aardappelpuree of pasta.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst