Recept
« Terug naar recepten
					
						Pilaf
						PT120M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pilaf
Een heerlijk pilaf recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jany Groteboer
								
																
									Bereidingstijd:
									 120 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											11
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Griekenland
								
																								
									Keuken:
									Balkan
								
																								
									Bron:
									mijn moeder
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pilaf te bereiden
Snij de hamlappen in blokjes. Voeg er naar smaak zout/peper/ketjap/sambal toe. Laat de olie/boter heet worden in de hapjespan. Voeg de hamlappen in de hapjespan. Laat deze even lekker aanbraden. Snijdt ondertussen de uien grof weg. Het sap uit het blik perzikken bij de uien in doen. Voeg hierbij ook de tomatenpuree in, roer alles goed door elkaar. Hier kun je ketjap bij doen, als je dat wilt. Als het vlees lekker aangebraden is, doe de uienmengsel er bij in. Laat dit ongeveer 1,5 uur sudderen. Serveer dit met rijst en de perzikken. 
									
                    
k zegt: