KookJij

Pastagerecht voor de gasten: asperges vergezeld van zalm in een kaassausje

Pasta en zalm met het witte goud van asperges.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pastagerecht voor de gasten: asperges vergezeld van zalm in een kaassausje te bereiden

  1. Asperges schillen deze goed kruiden met peper en muskaatnoot deze beetgaar steamen. Pasta in ruim water met het visbouilonblokje beetgaar koken. Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk deze goed kruiden en de kaas in blokjes gesneden eronder roeren. Asperges in stukken snijden. Zalm kruiden deze gaar bakken in boter. Pasta samen met de asperges onder de saus mengen. Pasta over de borden verdelen de zalm erop en werk af met garnituren.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Die gasten van jullie boffen maar! :-)