Recept
« Terug naar recepten
Pasta met champignons, whisky en room
PT35M
Pasta met champignons, whisky en room
Een heerlijk pasta met champignons, whisky en room recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met champignons, whisky en room te bereiden
- Snij de Parijse champignons in 4. Stoof de look glazig in een ruime pan met 1 el olijfolie. Voeg de champignons toe en bak verder op een hevig vuur. Roer de groenten nu en dan om. Blus met whisky en laat het geheel even goed opkoken. Matig het vuur, voeg de room en de groentebouillon toe. Kruid met zout, peper en roer alles goed dooreen.
- Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze uitlekken en roer er de champignons onder. Meng de fijngehakte peterselie onder de bereiding.
- Werk af met Parmezaanse kaas en serveer.