KookJij

Omelet met krokant opgebakken ontbijtspek en tomaat

Een stevige maaltijd kan zowel met brood als aardappelen veroverd worden.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Omelet met krokant opgebakken ontbijtspek en tomaat te bereiden

  1. Tomaten in schijven snijden, spek krokant anbakken. Eieren loskloppen met de room en deze kruiden. Tomaten in een beetje boter lichtjes aanbakken verdeel het spek rond en op de tomaten deze eveneens kruiden. Verdeel de eimassa over de pan en laat enkele min. stollen. Zet de pan in een voorverwarmde oven verdeel de grof gemalen kaas erover en laat deze op 160 gr. +/- 20 min verder stollen. 

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst