KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Lamsboutsnede met pasta en frisse groenten

Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Overig
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Pasta beetgaar koken .
Rode en groene paprika in blokjes snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Witloof grof snijden.
Tomaatjes halveren.
Wok de groenten in olijfolie en roer er de pesto onder.
Indien nodig bij kruiden met gemalen peper.
Laat boter goed kleuren in de pan leg het vlees erin en bak deze gekruid aan, +/- 3min aan beiden kanten.
Serveer alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

zegt:
Hoi Monique,
Voorheen hadden we de "vraagtekens" bij de ingrediënten, daar stond dan bij wat de vertaling of een andere benaming was. Daar zijn wij nu druk mee bezig om dat weer te realiseren.
Verder staan we zo goed als mogelijk klaar om iedereen te beantwoorden.
Morgen gaan we jouw "krieltjes alla Sem" maken, ziet er heerlijk uit!
Groetjes,
Anna
Hilde Dumont

zegt:
Monique anders even googlen dat doe ik ook bij bepaalde recepten super snel en gemakkelijk. Een klein beetje moeite doen kan geen kwaad ;-)
monique

zegt:
Oke!
Ieder zijn eigen keus,
ik heb zelf ook een aantal jaar in belgie gewoond, daarom begrijp ik ook dat het voor sommige mensen soms vervelend is als je eerst moet vragen wat er eigenlijk staat terwijl het zo simpel is om desnoods beide namen erbij te zetten!
Vandaar mijn reactie, maar nogmaals, ieder zijn eigen keus!
groetjes monique
Anna Koudys

zegt:
Hoi Monique,
Hilde's recepten zijn uniek en helemaal van haarzelf. Zij is een gebruikster van onze zuiderburen. Als zij een ingrediënt benoemt die wij Hollanders niet begrijpen, zal zij daar altijd een vertaling van geven.
Inmiddels zijn wij al aardig op de hoogte wat een eike vers van de pers is, zo ook chapelure.
Ook als Hilde niet aanwezig is, om welke reden dan ook, staat het KookJij team klaar om antwoord te geven op vragen.
Groetjes,
Anna
KookJij.
Hilde Dumont

zegt:
De recepten die hier nog in de schuif liggen zullen ook op mijn eigen manier gepost worden :-)
Hilde Dumont

zegt:
Beste Monique, fijn dat je de reactie leest van bijna twee jaar geleden. Het zijn recepten puur natuur de benamingen geven een apart tintje aan mijn recepten. En geloof me degene die het niet begrijpt, zou zeggen gewoon vragen. Het is een teken dat ze nieuwsgierig zijn hoe of wat ik ga het zeker niet veranderen. Op 2600 recepten en een beetje meer kan je ze wel op een hand tellen die erop reageert. Toch tof voor je reactie vriendelijke groetjes Hilde en haar trouwe viervoeters.
monique

zegt:
Ik moet eerlijk zeggen, als je toch eenmaal weet dat nederlanders konstant vragen wat je bedoelt en weet dat sommige maatstaven en benamingen zoals chapellure en eike vers van de pers niet snappen dat je dat dan toch een beetje aanpast, wat dat betreft ben ik het met freddy toch eens.
Hilde Dumont

zegt:
Freddy mij zal je niet rap opjagen, met mijn recepten is mijn halve trouwboek 25 kg afgevallen en hij blijft goed op zijn gewicht. Ik zou zeggen nog veel succes en hopelijk zien we van jou heerlijke gerechten ;-)
freddy troch

zegt:
Sorry hoor schat, het was niet mijn bedoeling je op stang te jagen hoor,
wat mijn kookkunst betreft wil ik je effe laten weten dat tot 6 maanden terug
mijn gewicht 125 kg was, nu op 6 maanden 27 kg afgevallen met het zo simpel dieet, 's avonds niet eten, maar enkel fruit, watermeloen enz.
Kilo's vliegen eraf! Groetjes en alle goeds voor 2015,
freddy
Hilde Dumont

zegt:
Beste Freddy, als je kookkunsten evenredig zijn met je taalkennis verwacht ik heel veel gerechten van jou. Fijne feestdagen groetjes Hilde KookJij