KookJij

Kippen ragout

Een heerlijk kippen ragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 3 min
Personen: 50 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kippen ragout te bereiden

Soepkip gaar koken met prei en uien en bouillon poeder.
Als het water kookt prei er uit halen. Als kip gaar is, filet er in doen, en ook gaar koken, maar niet te gaar.
Als filet gaar is, ook uit bouillon halen.
Bouillon binden.
Kip plukken en laten afkoelen, ook de filet
Gebonden bouillon laten terug koelen ( binnen 4 UUR )

Mijn kookverhaal (Harrie Bodde)

Ik zelf vries per portie in.
150, gr in bakje en 2 soeplepels gebonden bouillon er bij, en dan in vriezen.
Opwarmen met wat groente bouillon, en eventueel verse champignons toevoegen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lunchroom de looier

Lunchroom de looier zegt:
Mijn kok maakt dit recept, en we verkopen er zeker portie`s van per week:D