KookJij

Ketjapsaus

Een heerlijk ketjapsaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: - personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: eigen keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ketjapsaus te bereiden

Snipper de ui ragfijn en pers de knoflook uit.
Verhit de olie en fruit de ui tot deze begint te kleuren. Schep de knoflook en de sambal oelek erdoor en fruit dit even mee.
Voeg 2 dl water, ketjap en citroensap en suiker toe. Breng alles aan de kook, voeg de met water aangemaakte maïzena toe en roer tot een gladde saus is verkregen. Meng het in fijne ringetjes gesneden bosuitje er door.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst