KookJij

Kapucijners met zoetzure piccalillysaus

Een heerlijk kapucijners met zoetzure piccalillysaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Boodschappen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kapucijners met zoetzure piccalillysaus te bereiden

Kapucijners uit laten lekken en verwarmen. Speklappen klein snijden en in een droge koekenpan uitbakken tot ze bruin en knapperig zijn. Ui fijn snijden. Doe in een pannetje de piccalilly, zilveruitjes en stroop en verwarm deze ingrediënten 5 minuten. Proef en voeg eventueel nog wat stroop toe. Eerst kapucijners op het bord, hierover piccalillysaus, uitjes spekblokjes en wat spekvet. Garneer met wat losse zilveruitjes en augurkjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gerrit

gerrit zegt:
Ja dit is een lekker en makkelijk recept, ze noemen het ook wel Hollandse rijst schotel, maar met rijst erbij dan.:D:D;)