KookJij

Kalkoenlapjes met salie en ratatouille

Een heerlijk kalkoenlapjes met salie en ratatouille recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle-lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalkoenlapjes met salie en ratatouille te bereiden

Spoel de selder, schil de wortelen. Snij ze beide in kleine blokjes. Stoof kort aan in 2 el olijfolie. Voeg de paprika en de tomatenpuree toe, roer om en blus met wijn. Kruid met peper en zout en laat afgedekt 8 minuten stoven.


Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en bak ze in 2 el olijfolie aan beide kanten goudbruin. Haal de blaadjes salie van de takjes en leg ze de laatste minuut bij in de pan, zodat ze hun smaak kunnen afgeven.


Meng de gehakte peterselie door de groenten, breng op smaak met peper en zout en serveer ze bij de kalkoenlapjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Hoi Lekkerbekske,
1 kl betekent 1 koffielepel. Kun je vergelijken met een grote theelepel of dessertlepel;);)
Groetjes,
Anna.:D
lekkerbekske

lekkerbekske zegt:
Hello Erwin,
Wat betekent 1KL in je recept? Die maat is in Canada onbekend. Wat voor een soort lepel moet dat zijn?