KookJij

Intermezze 2

Een heerlijk intermezze 2 recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Intermezze 2 te bereiden

*Gebakken chorizo:
Bak plakjes chorizo lekker hard en plus af met cherry.Laat de worst even in de cherry doorpruttelen en leg de plakjes op een sneetje geroosterd stokbrood.

*Oesters met rode ui:
Open de oesters en maak ze los aan de onderkant met een lepel voor het visvlees.Doe er wat fijngesneden rode ui met rode-wijnazijn bij.

*Polenta met asperges en parmezaanse kaas:
Kook de aspergepunten gaar en bak ze in wat olijfolie en knoflook op.Bestrooi met peper en zout.Beleg een plakje geroosterde polenta met asperges en grof gesneden parmezaanse kaas.

*Polenta met spinazie en italiaanse ham:
Smelt grove spinazie in een pan met wat olijfolie en een teentje knoflook.Laat licht afkoelen en knijp het vocht uit de spinazie.Beleg een geroosterd plakje polenta met de spinazie,bestrroi met wat peper en zout en leg er een plakje lekkere italiaanse ham op.

*Ratatouille met kreeft:
Maak een lekkere ratatouille van courgette,aubergine,ui en cherrytomaatjes.Laat afkoelen en voeg peper en zout toe.Kook de kreeft gaar en laat afkoelen.Snijd de kreeftvlees in kleine stukjes.Doe wat ratatouille op en geroosters stukje stokbrood en leg er wat kreeftvlees op.

*Minipizza met grote garnalen:
Steek met een glas rondjes uit een lapkant-en-klaar pizzadeeg.Besmeer ze met wat tomatensaus en beleg ze met grote garnalen en verse oregano.Bak de pizaatjes in een hete oven in 10 min.gaar en bruin.

*Zure ansjovis met citroensap:
Rasp de schil van een citroen en meng met wat perterselie en olijfolie.Beleg eentoastje met kant-en-klare ansjovis en bestrooi met het citroenmengsel en fijngesneden rode ui.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lambert

Lambert zegt:
heb je ook intermezze 1 al gezien.lambert
brandaris

brandaris zegt:
Lambert dit recept van lijkt mijn ook wel lekker tewezen en het zal ook wel een smaak hebben die niemand weet?