Recept
« Terug naar recepten
Iberico varkenshaasje met ananas
PT35M
Iberico varkenshaasje met ananas
Een heerlijk iberico varkenshaasje met ananas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour market
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Iberico varkenshaasje met ananas te bereiden
- Schil de ananas en snij ze in kleine blokjes. Leg de varkenshaasjes in een ovenschaal en schep de ananas er bovenop. Voeg vervolgens de sojasaus, de honing, de geperste knoflook en fijngesneden gember toe.
- Zet de ovenschaal 20 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven. Draai de varkenshaasjes halverwege om. Bereid intussen de quinoa zoals staat aangegeven op de verpakking en meng ze met fijngesneden munt en bladpeterselie.
- Laat de varkenshaasjes 10 minuten rusten en snij ze dan in plakken. Serveer met het sausje uit de ovenschaal en de quinoa.