KookJij

Hete Bliksem

Een heerlijk hete bliksem recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stamppot
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: recept van oma
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hete Bliksem te bereiden

Appels schillen en in vieren snijden.
Aardappels schillen.
Alles in de pan tot het net onder staat.
Spek erbij doen.
Zout en specerijen erbij doen.
Alles gaar koken,afgieten en droog laten stomen.
Afstampen en proeven .
Kan in een hooikist uren warm blijven.

Mijn kookverhaal (At vanhoorn)

Werd vroeger meegegeven naar het land en naar het werk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst