KookJij

Hapje : venkelsoepje met garnalen

Een heerlijk hapje : venkelsoepje met garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje : venkelsoepje met garnalen te bereiden

Snij venkel en lenteuitjes zeer fijn stoof deze aan in boter, kruid met peper en gemalen gember.
Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Snij 4 roze garnalen in stukjes, verdeel deze over de glaasjes samen met de grijs garnalen.Voeg de soep toe en werk af met roze garnalen en venkelkruid.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst