KookJij

Gestoomde Chinese visrolletjes

Een heerlijk gestoomde chinese visrolletjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gestoomde Chinese visrolletjes te bereiden

Dompel de wortel 1 minuut in kokend water onder en laat uitlekken.
Breng in een stoompan 5 cm water aan de kook.
Wrijf de vis met zout in.
Leg de paksoi erop, rol de vis op en zet ze met prikker vast.
Stoom de rolletjes op hun zijkant in een stoommandje boven kokend water in ± 8 minuten gaar.
Bestrooi de rolletjes met gember, lente-ui en wortel.
Verwarm de oliesoorten samen.
Geef de sojasaus en hete olie bij de vis.
Serveer er een timbaaltje rijst bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst