KookJij

Gepofte aardappel met yoghurt en groene tapenade.

Een heerlijk gepofte aardappel met yoghurt en groene tapenade. recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gepofte aardappel met yoghurt en groene tapenade. te bereiden

Voor de groene tapenade: vijzel de knoflook, bieslook en peteselie door elkaar.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Wikkel de aardappels losjes in aluminiumfolie of dubbel bakpapier en leg op het middelste ovenrooster. Schakel na 15 min naar 180°C. Laat de yoghurt uitlekken in een zeef, bekleed met een vochtige theedoek. Schep de yoghurt uit de doek en roer er tapenade door. Prik in de aardappel na omstreeks 45 min. om op gaarheid te testen. Halveer ze in de lengte en schep de saus erin.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst