KookJij

Gekaramelliseerde varkenskoteletten, knolselderblokjes en salade van rucola

Een heerlijk gekaramelliseerde varkenskoteletten, knolselderblokjes en salade van rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: carrefour
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gekaramelliseerde varkenskoteletten, knolselderblokjes en salade van rucola te bereiden

  1. Schil de knolselder en snij in blokjes. Bak de knolselder in een pan met wat olijfolie en kruid met peper en zout.
  2. Verhit de boter in een grote pan. Kruid de varkenskoteletten met peper en zout en kleur ze in de pan. Giet de honing, 1 el balsamicoazijn, 100 ml water en het takje tijm erbij. Laat 10 min sudderen onder deksel op een zacht vuur.
  3. Breng de rucola op smaak met 2 el olijfolie, 1 el balsamicoazijn en peper en zout. Serveer de koteletten met de jus, de knolselderblokjes en de salade van rucola.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst