KookJij

Gebakken zeeduivel met tuinkers, gekruide oesterzwam, tagliatelle en Oud Brugge schilfers

Een heerlijk gebakken zeeduivel met tuinkers, gekruide oesterzwam, tagliatelle en oud brugge schilfers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken zeeduivel met tuinkers, gekruide oesterzwam, tagliatelle en Oud Brugge schilfers te bereiden

Voor de saus: versnipper de sjalot, laat zweten in boter, bevochtig met de rode wijn, het kersensap en de kruidnagel. Laat inkoken. Voeg de kalfsglace toe en laat zachtjes trekken.
Verdeel de zeeduivel in porties en wikkel in de Gandaham. Bak in hete boter en kruid met peper.
Kook de tagliatelle, laat schrikken in koud water en schud op met de helft olijfolie en de helft boter.
Schik de zeeduivel in het midden van het bord, nappeer de saus er rond. Werk af met tagliatelle, Oud Brugge schilfers en notensla.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst