KookJij

Frambozen bavarois.

Een heerlijk frambozen bavarois. recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Frambozen bavarois. te bereiden

Sla de slagroom lobbig (halfgeslagen) op en bewaar het in de koelkast.
Week de gelatine blaadjes in koud water. ( 6 minuten )
Meng de frambozen coulis met de poedersuiker en verwarm het tot het kookpunt.
Voeg nu de geweekte gelatine bij de gezoete frambozen coulis.
Laat het geheel afkoelen tot kamertemperatuur en voeg daarna de crème fraîche en geslagen room toe.
Stort de gehele compositie in vormen en laat de bavarois in 8 uur opstijven.
Serveer bij de frambozenbavarois, verse frambozen en frambozensaus en u heeft een lekker dessert die deze zomeravond niet gauw zal vergeten.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

karen

karen zegt:
coulis is gewoon een saus, dus een saus van gepureerde frambozen en eventueel suiker
FATIMA

FATIMA zegt:
Ik vroeg me af wat frambozen coulis is.