KookJij

Feta groenteflapjes

Een heerlijk feta groenteflapjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Feta groenteflapjes te bereiden

Ontdooi de bladerdeeg. Kook de rijst volgens de verpakking, voeg zout naar smaak toe.
Snijd ondertussen de champignons klein en prak de feta.
Meng de rijst, de champignons en de feta.
Voeg peper naar smaak toe. Leg in het midden van elk bladerdeegplakje een hoopje van het mengsel. Vouw de vier punten naar elkaar toe. Duw de randje stevig tegen elkaar. Bestrijk de bovenzijde eventueel met een losgeklopt ei of een beetje melk voor een mooie goudbruine kleur.
Serveer met een salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

karin

karin zegt:
Worden ze dan ook nog in de oven gedaan? Op hoeveel graden en hoelang! Of is het de bedoeling dat ze zo gegeten worden.....brrrrrrrr.:(