KookJij

Duitse Versie van Sla met Vijgen, Ham en Geitenkaas

Een heerlijk duitse versie van sla met vijgen, ham en geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Duitse kennissen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Duitse Versie van Sla met Vijgen, Ham en Geitenkaas te bereiden

1).Maak een sla dressing van alle ingredienten, maar maak hem niet te zout.
2).Verdeel de kleingemaakte salade over de bordjes en leg daarop de plakken ham. Daarover de gebrokkelde geitenkaas en grof gehakte vijgen. Strooi daarover de uitjes en de pijnboompitjes en verdeel de dressing over de borden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst