Recept
« Terug naar recepten
Croque kip
PT40M
Croque kip
Een heerlijk croque kip recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Croque kip te bereiden
Snij de kippenfilets in het midden door en snij ze nog eens in twee.
Kruid goed af met de kippenkruiden.
Meng het gehakt met chapelure het eitje de mosterd en kruiden.
Verdeel het gehakt en beleg zes stukjes kippenfilet de andere stukjes kippenfilets er boven op.
Bind toe met keuken touw.
Bak deze gaar aan en serveer zeer warm.
Kruid goed af met de kippenkruiden.
Meng het gehakt met chapelure het eitje de mosterd en kruiden.
Verdeel het gehakt en beleg zes stukjes kippenfilet de andere stukjes kippenfilets er boven op.
Bind toe met keuken touw.
Bak deze gaar aan en serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.